Exclusive Kaihdin

Exclusive Kaihdin on ensimmäinen, ja ainoa täysin parvekelasituksiin suunniteltu aurinko, sekä näkösuoja. Kaihdin on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista näin ollen saatte myös parhaat markkinoilla olevat parvekekaihtimet.

Suunnittelu ja valmistus on täysin kotimaista innovaatiota parhaimmillaan, esimerkinä korkeasta laadusta voimme mainita mm. kotelorakenteet, jotka ovat suulakepuristettua alumiinia ja pulverimaalattu harmaaseen RAL 9006 sävyyn. Kotelorakenteet ovat roiskevesisuojattu, joten ne kestävät myös tiloissa satunnaisesti nousevan kosteuden. Alalistaan on integroitu häiritsevän kolinan eliminoiva tiivistekarva.

Säleet ovat alumiinia, joka on sävytetty tyylikkään harmaaksi. Säleiden leveys on vain 12,5 mm, joka on markkinoiden kapein. Exclusive kaihdin on ainoa aurinkosuoja parvekkeelle, joka on valmistettu tästä säle leveydestä. Kapea säle, sekä tähän tarkoitukseen suunniteltu kotelorakenne takaavat lasituksien toiminnan moitteettomasti. Exclucive kaihtimen kiinnitys on suunniteltu vastaamaan parvekelasivalmistajien laatuvaatimuksia.

Kääntömekanismi on erittäin laadukkaasta materiaaleista valmistettu komponentti jossa materiaalina on käytetty polyasetaalia joka kestää hyvin säävaihteluja, joita parvekkeilla on runsaasti. Säädin kiinnitetään ruostumattomasta teräksestä valmistetulla erikoisjousella, jossa on kireyden säätö kääntämiseen tarvittavalle Dynema langalle, joka on erittäin kestävä materiaali. Kaihtimen nostomekanismi on nerokas keksintö, jossa kaihtimen ylös nostaminen onnistuu helposti, ja nopeasti. Erillisiä apuvälineitä nostamiseen ei tarvita. Kaihdin lukitaan yläasentoon vaivattomasti pienellä liikkeellä ja lasketaan haluamalle korkeudelle samoin helposti, ja vaivattomasti.

  • Säleleveys 12,5 mm
  • Väri harmaa RAL 9006
  • Roiskevesisuojattu kotelorakenne
  • Useimpiin ikkunatyyppeihin oma pikakiinnike
  • Kaihdin asennetaan avattavaan parvekelasiin
  • Helppokäyttöinen mekanismi