Laadukkaita kankaita pohjoismaisiin oloihin

Esimerkkejä markiisitoteutuksistamme löydät referensseistä.

Markiisiin voit valita kankaan yli 250 vaihtoehdon joukosta. Vaihtoehtoja siis riittää, haluat sitten piristävää korostusta tai kokonaisuuteen sulautuvaa huomaamattomuutta.
Nanokäsitellyt markiisikankaat pysyvät käytössä pitkään uuden veroisina, sillä tiivis pintarakenne hylkii tehokkaasti kaikkea likaa. Markiisikankaat ovat valmistettu kuituvärjätystä akryylista, jonka värinpitävyys on korkeinta luokkaa. Kankaat ovat likaa ja vettä tehokkaasti hylkivää, home- ja UV-sädesuojattua akryylikangasta. Markiisikankailla on 8. vuoden takuu.

Katso esittee (pdf)t:
Sandatex Inspiraatiokuvasto
Sandatex kangasmallisto
Sandatex Nano

UUDEN SUKUPOLVEN MARKIISINSUUNNITTELUOHJELMA

Markiisin suunnittelu on nyt tehty todella helpoksi ja todenmukaiseksi. Alla pikaohje markiisin suunnitteluohjelman käyttöön. Tarvittaessa tarjoamme apua markiisin suunnittelussa, ota vain yhteyttä tai tule myymäläämme.

  • Ota kodistasi/toimistosi kuva.
  • Valitse haluamasi ohjelma.
  • Lataa kuva Internet-pohjaiseen ohjelmaan.
  • Valitse haluamasi markiisimalli (esim. terassimarkiisi).
  • Skaalaa markiisi oikean kokoiseksi, oikealle paikalle ja oikeaan kulmaan.
  • Valitse markiisikangas.
  • Markiisi on valmis! Lähetä kuva sähköpostiisi!

Markiisin suunnitteluun on kaksi vaihtoehtoa. MarkisGuiden Internet-versio on saatavana valitettavasti vain ruotsin kielisenä, mutta käyttöliittymä on niin yksinkertainen ettei kieli tuota ongelmaa, vaikka ruotsi olisikin päässyt hieman ruostumaan. Toinen vaihtoehto on Dickson Designer, jonka voi aluksi muuttaa englannin kieliseksi (vasemmasta alakulmasta). Pääset ohjelmiin oheisista linkeistä.
      

Vaihtoehtoisesti voit myös ladata ohjelmat esimerkiksi iPadiin.

Löydät MarkisGuiden Appin tästä.

Löydät Dickson Designer Appin tästä.