Sunseal - tehokkuutta auringonsuojaukseen

Sunseal on uuden sukupolven korkealuokkainen auringonsuoja, jolla saavutetaan lähes 100 % auringonsuojaus sisätiloihin. Uudet ja lähes huoltovapaat Sunseal Screen ja Sunseal Black Out –kaihtimet toimivat yksin tai yhdessä  ikkunoiden välitilassa omalla virtalähteellä. Yhdessä käytettynä saat vapauden valita milloin tarvitset 
vain auringonsuojausta ja milloin myös pimennystä. Sunseal Screen –kaihtimella saat tehokasta  auringonsuojausta ja viilennystä, vähentämättä luonnonvaloa ja peittämättä maisemaa. Sunseal Black Out –kaihtimella saat tiivistä pimennystä, auringonsuojausta ja energiansäästöä.

Sunseal Screen

Sunseal Screen –kaihdin on erittäin tehokas suoja auringon aiheuttamaa kuumuutta vastaan. MSE-ikkunoiden välitilassa (lämpölasin ulkopuolella) toimivalla Sunseal Screen –kaihtimella voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa. 

Tuotteen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätilassa. Sunseal Black Out MSE-ikkunoiden välitilassa toimivalla Sunseal Black Out -kaihtimella voidaan saavuttaa täydellinen huonetilan pimennys. Samalla saavutetaan täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan, joka tiivistää ikkunaa. 
 

Tuotteen tarkoituksena on saavuttaa mahdollisimman tehokas pimennys tilaan sekä estää mahdollisimman hyvin lämpöenergian karkaaminen ikkunoista. Sunseal-auringonsuojilla voit säädellä ikkunan U- ja g-arvoa tarpeen mukaan! 

Sunseal-kaihtimet toimivat tarvittaessa omalla virtalähteellään, joten sähkötöitä ei tarvita eikä ikkunoihin tarvitse tehdä reikiä. Yhdellä kaukosäätimellä voidaan esimerkiksi ohjata 16 eri Sunseal-kaihdinta tai kaihdinryhmää. Suurempiin kiinteistöihin tai toimistorakennuksiin on mahdollista tehdä oma ohjausjärjestelmä. Monipuoliset Sunseal-kaihtimet ovat myös liitettävissä olemassa olevaan ohjausjärjestelmään vain vaihtamalla moottoria (24 V tai 230 V moottorit).

  1. Ulkopuolelle asennettavan auringonsuojan teho (suodattaa jopa 95% aurinkoenergiasta)
  2. Ei peitä maisemaa (läpinäkyvä kangas)
  3. Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, sähkötöitä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  4. Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja, hirttäytymisvaaraa)
  5. Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  6. Pitkäikäinen ja huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)

Esimerkkejä kaihdintoteutuksistamme löydät referensseistä.