Sälekaihdin - toimiva ja älykäs

Sälekaihdin on toimiva ja tyylikäs sisustustuote niin kotiin kuin liiketiloihin ja julkisiin rakennuksiin. Monipuolisuutensa ansiosta sälekaihtimet antavat valoa ja avaruutta eri vuodenaikoina; tarvittaessa suojaten tehokkaasti auringonvalon aiheuttamilta haitoilta ja vastaavasti lämpöenergiaa säästäen. Ne luovat yksityisyyttä huomaamattomana näkösuojana tai käytännöllisenä tilanjakajana. Voit sisustaa yksilöllisesti ja millilleen mittojen mukaan. 

Valittavana on runsaasti materiaali- ja värivaihtoehtoja sekä useita säleleveyksiä.  Kaihtimen saa yksi- tai monivärisenä; maalipinta on joko matta, kiiltävä tai metallihohtoinen.  Voit myös valita puukuvioidun pinnan. Sälekaihtimen ylä- ja alalistat sekä nauhojen värit on mahdollista sävyttää säleisiin sopiviksi.

Esimerkkejä kaihdintoteutuksistamme löydät referensseistä.

Alumiinisädekaihdin

Materiaalina on korkealuokkainen polttomaalattu metalli, joka pysyy suorana isoissakin ikkunoissa. Kaihdinta on useita leveyksiä ja valittavana on n. 150 värivaihtoehtoa, joista varmasti löytyy mieluinen väri vaativimmallekin sisustajalle. Sälekaihtimet valmistetaan aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan ja ne voidaan asentaa niin suoriin kuin monimuotoisiinkin ikkunoihin, jopa pyöreisiin. Kaihtimet kiinnitetään pintaan tai ikkunalasien väliin.

Reikäsäle

  • suodattaa valoa valoverhomaisesti.  
  • soveltuu esimerkiksi toimiston sisäväliseinäksi

No Hole - ei reikiä

  • erikoissälekaihdin, jossa vetopunosten reiät ovat näkymättömissä
  • NoHole on hyvä vaihtoehto himmennystä vaativiin tiloihin kuten kokous- ja neuvottelutilat, auditoriot, studiot ja luokkahuoneet. 

WoodLine

  • on kaunis, kestävä ja kevyt puukuvioinen alumiinisälekaihdin kaikkeen sisustamiseen. 
  • WoodLine -kaihtimissa on valittavana kuusi eri kuviovaihtoehtoa ja se kestää kosteutta sekä suuria lämpötilan vaihteluita, toisin kuin aito puusäle.  
  • WoodLine -kaihtimien kotelossa on sama pinnoite kuin säleissä ja punokset valitaan kaihtimiin sopiviksi. 

Safiirin avulla viimeistelet sisustuksen. Se on luotu helpottamaan jokapäiväistä elämää. Safiiri on laadukas ja tyylikäs.

Safiiri kokoaa sälekaihtimen narut siististi piiloon. Rullaa kaihtimen narut Safiiriin ja sulje läppä - se on siinä. Helppoa ja näppärää. Ei enää roikkuvia naruja ikkunoiden pokissa.

Todellista sisustuksen viimeistelyä.

Katso käyttöohje (pdf)